Over
Kuilman Bouw.

Al meer dan 100 jaar ‘bouwers van kwaliteit’

Een keurmerk dat uitstekend op ons bedrijf van toepassing is, wanneer we afgaan op de kwalificatie die door de vele vaste klanten aan ons bedrijf wordt toegeschreven. Als erkend leerbedrijf dragen we er aan bij dat deze kwaliteit ook in de toekomst gewaarborgd blijft.

Van woning tot bedrijfspand

Ons bedrijf is actief in alle marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig. Op al deze terreinen hebben we ruime ervaring. Een optimaal resultaat behalen wij in overleg met onze klanten. U heeft het laatste woord, want uw wensen vormen voor ons de uitdaging.

Veiligheid

Veiligheid voor ons personeel, onderaannemers en derden staat bij ons hoog in het vaandel, daarom is ons bedrijf VCA* gecertificeerd. Jaarlijks wordt ons bedrijf gescreend en worden processen verbeterd.

 

.

 

Afbouwborg Nederland

Sinds juni 2022 zijn we lid van Afbouwborg Nederland. Het afbouwborg draagt bij aan extra zekerheid bij een eventueel faillissement of staking van werkzaamheden van de aannemer. Het Afbouwborg Nederland toetst vooraf de bouwplannen en zorgt voor borgstelling en vervanging van de aannemer bij een faillissement of staking. Hierdoor is er voor particuliere opdrachtgevers meer zekerheid dat hun woning wordt afgebouwd. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Afbouwborg. https://afbouwborg.nl/nl/home

"Kuilman bouw streeft naar groei, ook op het gebied van maatschappelijke en sociale ontwikkeling."

Woningbouw

De bouw of verbouwing van uw huis begint met een goed plan.

Meer info

Utiliteitsbouw

Nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van uw bedrijfspand.

Meer info

Biogas

Biogascentrales van 347 tot 2200 KW

Meer info